Espanyol

L'Espanyol, incapaç de lligar la victòria, només suma un punt amb el Màlaga en l'estrena a casa (2-2)

L'Espanyol fa a miques un avantatge de dos gols davant del Màlaga que ha acaba rascant un punt de Cornellà-el Prat. Gerard Moreno, amb tres gols en dues jornades, és un dels màxims anotadors de la Lliga

Sorpresa al primer onze que presentava Quique Sánchez Flores a l'RCDE Stadium aquesta temporada. El jugador del filial Marc Roca, que tantes bones sensacions va deixar al tècnic madrileny a la pretemporada, debutava a Primera Divisió. Com també ho ha fet Javi Fuego de parella amb el de Vilafranca al mig del camp. Els dos equips han disputat la pilota i Piatti, per les bandes, ha estat dels primers a apropar el perill a l'àrea defensada per Kameni. Pels malaguenys, l'ex del Barça Sandro ha estat qui ho ha provat sense èxit. Gerard Moreno n'ha tingut una de molt clara al minut 14. En una rematada a l'aire des de gairebé el punt de penal. La jugada següent ha estat un contraatac dirigit per Keko que tampoc ha estat afinat en la direcció. El davanter de Santa Perpètua ha estat un dels més actius i decisius del partit. Abans de la mitja hora, una pèrdua de pilota al mig del camp l'ha aprofitat el blanc-i-blau, que, amb una jugada individual i el refús del defensa Llorente, ha servit per fer el primer gol. L'Espanyol ha pogut fer el segon al primer temps, però ha acabat anul·lat per fora de joc d'Álvaro.

A la segona part, altre cop ha aparegut Gerard Moreno. Una falta lateral llançada per Piatti ha acabat rematada pel davanter blanc-i-blau. Tercer gol a la Lliga del de Santa Perpètua que iguala en el "pichichi" de la Lliga Luis Suárez. Al minut 63, però, un ensurt per l'Espanyol. Leo Baptistao, el fitxatge estrella dels blanc-i-blaus, ha hagut de deixar el terreny de joc lesionat. Caicedo l'ha substituït.

Hernán ha pogut fer el tercer, però, quan menys s'ho esperaven, ha estat el Màlaga el que ha retallat distàncies. Roberto, en un intent de refús, ha acabat amb un rebot a Diego Llorente i ha enviat la pilota al fons de la porteria dels de Quique Sánchez Flores. El gol ha donat vida als andalusos, que han tingut en Sandro el jugador que més ha buscat intimidar l'àrea blanc-i-blava. Però Gerard i Caicedo també han estat actius. Els malaguenys han estat capaços d'intimidar els pericos i n'han trobat el premi en l'últim minut quan Charles ha marcat rematant davant d'una defensa tova. L'Espanyol ha passat de tenir tres punts a només sumar-ne un. Primer empat de la temporada amb sabor amarg.