El col·legiat Mario Melero López escoltant la decisió del VAR
El col·legiat Mario Melero López escoltant la decisió del VAR (EFE)
Espanyol

L'Espanyol impugnarà el partit contra l'Atlètic pel gol fantasma de Griezmann

El conjunt blanc-i-blau considera que el VAR va fer un mal ús de les imatges i s'aferra a la recent decisió del Comitè de Competició amb la vermella a Vinícius

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol pensa jugar fins al final totes les seves opcions per salvar la categoria. Al camp i també a fora, si cal. El club impugnarà el partit d'aquest dimecres contra l'Atlètic de Madrid després que el Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) no hagi sigut capaç de mostrar una imatge que demostri que la pilota va travessar totalment la línia de gol en el xut d'Antoine Griezmann que va suposar el 0-2. 

El club blanc-i-blau considera que s'ha fet un ús negligent i esbiaixat de la tecnologia per rectificar una decisió arbitral en aquesta jugada, que té incidència en el marcador final tenint en compte que el partit va acabar amb empat (3-3).

En aquest sentit, l'Espanyol considera que la recent rectificació del Comitè de Competició amb la targeta vermella retirada a Vinícius crea una jurisprudència que s'ajusta perfectament al seu cas. El club blanc-i-blau ho ha anunciat en un comunicat oficial. 

Anar al contingut