Espanyol

L'Espanyol iguala dos gols de Vela però no pot culminar la remuntada (2-2)

L'Espanyol ha igualat un 0-2 de la Reial Societat en un partit en quèn tots dos equips han deixat clar que tenen unes defenses molt febles. Vela ha avançat els bascos amb dos gols en els primers 14 minuts però Demidov en pròpia porta abans del descans i Uche a la represa han posat el 2-2 definitiu. Muñiz Fernández s'ha empassat un clar penal de Bravo a Sergio García. L'Espanyol continua encara a un punt d'Europa, gràcies a la derrota de l'Osasuna al camp del Rayo.

Pochettino ha deixat fora de l'onze Javi López i en el seu lloc ha fet debutar Víctor Sanchez. També ha fet entrar Romaric pel jove Cristian Gómez. Els canvis no han tingut cap efecte positiu en l'equip, que s'ha desfet en defensa molt aviat.

Dos gols massa ràpids en contra

Als 11 minuts, el mexicà Carlos Vela ha fet una diagonal sense oposició i ha engaltat un xut a mitja alçada que s'ha empassat Kiko Casilla de forma incomprensible. Sense temps per reaccionar, l'Espanyol ha rebut el segon cop de la Reial societat a càrrec del mateix home al 14. En aquest cas aprofitant una passada en profunditat i l'error en el tall del seu compatriota Héctor Moreno. Sol davant Casilla, Vela l'ha batut amb una gran vaselina.

L'afició periquita no se'n sabia avenir. Els de Pochettino s'han llençat a l'atac a totes. Pochettino s'ho ha jugat tot amb el canvi de Weiss per Baena al 35. Volia tota la pòlvora sobre la gespa. Però han estat els bascos els que han pogut tornar a marcar en una rematada d'a prop de Griezzmann.

Weiss anima l'atac

L'entrada de Weiss ha donat més versatilitat a la banda dreta, per on també entrava Sergio García. Verdú ha disposat de la primera opció clara per marcar però Bravo ha volat per evitar el primer dels blanc-i-blaus.

Empat en un tres i no res

I el gol ha arribat en una jugada desgraciada per la Reial. Una nova arribada per la dreta l'ha intentat treure Ansotegui però el seu rebuig ha impactat en Demidov, que ha anotat en pròpia porteria. La segona meitat no ha pogut començar millor. Després d'un còrner, Weiss ha xutat a trencar i Uche ha desviat la bola per batre Bravo. L'empat ja estava fet i quedava tota el període pel davant.

Penal no assenyalat sobre Sergio García

Raül ha tingut el gol precisament a les seves botes en un còrner però Ansotegi l'ha evitat sota els pals. I al 64, la jugada polèmica. Sergio García s'ha colat entre dos defenses, ha controlat, ha evitat Bravo i aquest l'ha tombat amb els braços. El clar penal no l'ha vist Muñiz Fernández. D'aquí fins al final, ocasions en totes dues porteries. Però el 2-2 ha castigat la falta de punteria de tots dos equips.

L'Espanyol continua decreixent en aquest segona volta, que s'assembla massa a la de l'any passat. Pochettino ha format un equip ambiciós i incisiu en atac però fràgil i desencaixat en defensa. I així és difícil mirar cap amunt.