Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol i De la Peña podrien arribar a un acord de renovació aquesta setmana

El futur immediat d'Iván de la Peña pot resoldre's aquesta setmana. El representant del jugador, Manel Ferrer, i el director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, mantindran una trobada en els pròxims dies per intentar arribar a un acord satisfactori per a les dues parts. El club sap que Lo Pelat és un jugador únic però es mostra reticent a satisfer les pretensions del jugador càntabre.

Actualitzat

Iván de la Peña vol que el seu nou contracte estigui en consonància amb el seu pes dins la plantilla blanc-i-blava i per això demana una fitxa que l’equipari o l’acosti a les de Tamudo i Luis García. La seva opció principal és l’Espanyol però ni ell ni el club passen per alt l’interès que altres equips han mostrat per obtenir els seus serveis.

Malgrat les diferències que han separat les dues parts en les últimes setmanes, Paco Herrera és optimista de cara a un imminent acord. El club està disposat a oferir-li un contracte de dues temporades amb opció a una altra i a augmentar-li la fitxa. A canvi, però, demana al jugador que tants uns com altres han de fer un esforç per tal que les negociacions arribin a bon port. La solució podria arribar aquesta setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut