Ricardo Zamora va debutar amb l'Espanyol el 1916 (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol homenatjarà els 100 anys del debut de Ricardo Zamora

El porter del club blanc-i-blau lluirà una samarreta en honor al mític Zamora en el proper partit de Lliga davant del Celta de Vigo

Actualitzat
El proper divendres 22 d'abril farà cent anys d'ençà que Ricardo Zamora va debutar com a futbolista, al 1916. El considerat millor porter de la història del futbol estatal va jugar el seu primer partit com a professional amb la samarreta del RCD Espanyol. Per aquest motiu, el club blanc-i-blau rendirà homenatge al mític porter amb un seguit d'actes.

El dilluns 18 es durà a terme una recepció privada on es presentarà la samarreta commemorativa del debut de Zamora, que lluirà el porter perico a Cornellà-el Prat durant l'enfrontament del proper dimarts entre l'Espanyol i el Celta de Vigo, l'acte serà a l'Auditori de l'RCDE Stadium a les 7 de la tarda i tindrà convidats especials per homenatjar el llegat de l'emblemàtic porter.

A més, el mateix dilluns a la nit s'inaugurarà l'exposició retrospectiva de Ricardo Zamora, el Tour RCDE, que es podrà visitar fins al 30 d'abril. També es presentarà la reedició del llibre "Zamora, mito y realidad del mejor guardameta del mundo", de Francisco González Ledesma. Després de la presentació s'iniciarà un col·loqui en què participaran tres porters espanyolistes: Josep "Coco" Bertomeu, Thomas N'Kono i Pau López.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut