Espanyol

L'Espanyol goleja el Peralada en el primer partit de pretemporada (0-6)

Óscar Melendo i Facundo Ferreyra, en la primera part, i Pol Lozano, "Pipa", Nico Melamed i Javi Puado, en la represa, han fet els gols del conjunt blanc-i-blau

Xavi TorresActualitzat

L'Espanyol s'ha imposat sense problemes al Peralada per 0 a 6 en el primer partit de preparació amb la vista posada en la prèvia europea. Com que l'Espanyol encara no ha tancat les seves sortides, Mario Hermoso i Borja Iglesias han format part del primer onze de la pretemporada. Fins i tot David Gallego els ha instruït en una aturada per beure aigua. El nou tècnic ha fet un onze molt competitiu per mirar d'il·lusionar l'espanyolisme des del primer dia. El Peralada, de la Tercera Divisió, poca oposició ha fet davant d'un Espanyol intens que ha marcat el primer gol gràcies a una extraordinària jugada d'Òscar Melendo. El jove jugador de Sant Adrià ha fet una primera part fantàstica. El 0 a 2, encara abans del descans, l'ha fet Facundo Ferreyra rematant a la primera una bona centrada de Javi López.

Gallego ha fet 11 canvis a la mitja part però l'equip, ple de joves del planter, ha continuat exhibint bon ritme i bons conceptes. El migcampista Pol Lozano ha fet el 0 a 3 amb un excel·lent xut des de fora l'àrea. El quart l'ha marcat Pipa aprofitant una passada a l'espai de Javi Puado que li ha permès evitar el porter local i marcar a porta buida. Els últims dos minuts del partit han estat trepidants, amb el 0 a 5 de Nico Melamed i el definitiu 0 a 6, de Javi Puado.

Sensacions positives en l'estrena perica. A l'Espanyol només li queda un amistós més contra el Lens francès per acabar de preparar el primer duel de la fase prèvia de la Lliga Europa, que disputarà el 25 de juliol contra un rival encara per confirmar.