Espanyol

L'Espanyol fitxa l'irlandès Finnan i presenta Nené i Pareja

L'Espanyol ha fitxat Steve Finnan, del Liverpool. El jugador, que aquesta setmana és amb la selecció irlandesa, s'incorporarà a l'Espanyol de cara a la segona jornada de Lliga. Té 32 anys, ha firmat per dues temporades i l'Espanyol ha pagat vora un milió d'euros pel seu fitxatge. Els que de moment ja han estat presentats són l'argentí Nico Pareja i el brasiler amb passaport espanyol Nené, que reforçaran la defensa i el mig del camp de l'equip blanc-i-blau. Nené té 27 anys i arriba cedit del Mònaco per una temporada. Pareja, que ha firmat per 5 temporades, acaba de guanyar la medalla d'or amb l'Argentina en els Jocs Olímpics de Pequín.

Actualitzat

Els nous jugadors de l'Espanyol Nicolás Martín Pareja i Anderson Luis de Carvalho, "Nené", han passat satisfactòriament aquest matí la revisió mèdica prèvia a la seva presentació oficial. Nené té 27 anys i arriba cedit del Mònaco per una temporada. Pareja, que signarà per cinc temporades, acaba de guanyar la medalla d'or amb l'Argentina als Jocs Olímpics de Pequín. Està previst que dimarts s'incorporin als entrenaments, a les ordres de Bartolomé Márquez.

Tots dos futbolistes s'han sotmès al pertinent examen a la Clínica Creu Blanca. Malgrat que els dos jugadors ja havien passat tests mèdics en els seus respectius clubs, i havien demostrat un nivell físic totalment correcte, els doctors de l'Espanyol han volgut reafirmar aquestes condicions de salut i han cregut oportú que els dos fitxatges se sotmetessin també a les mateixes proves que la resta de la plantilla va realitzar abans de l'inici de la pretemporada.

El Lecce no vol Edu Costa

Per cert, el Lecce italià ha trencat les negociacions pel traspàs del migcampista brasiler Eduardo Costa, que per tant continua sent de l'Espanyol. El club treballa per buscar-li sortida. En cas que això no sigui possible, el deixaran sense fitxa. El jove Julián es quedarà finalment al primer equip. S'ha contemplat la opció de cedir-lo a l'Iraklis grec, però finalment s'ha acabat desestimant aquesta opció.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut