Rubi, veient des de la banqueta el partit contra el Llevant (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol firma un inici de lliga il·lusionant i se situa en zona Champions

L'aposta ofensiva del nou tècnic blanc-i-blau està donant els seus fruits i, tot i que encara és molt aviat per extreure conclusions, el conjunt espanyolista és quart a la classificació i en zona Champions, sis anys després de l'última vegada

Actualitzat

L'Espanyol de Rubi està firmant un inici de temporada il·lusionant i amb el triomf contra el Llevant ja suma 7 punts de 12 possibles, la millor arrencada a la Lliga al segle XXI. L'aposta ofensiva del nou tècnic blanc-i-blau està donant els seus fruits, i tot i que encara és molt aviat per extreure conclusions, el conjunt espanyolista és quart a la classificació i en zona Champions, sis anys després de l'última vegada.

Amb només dos fitxatges respecte a la temporada passada, Borja Iglesias i Roberto Rosales, Rubi ha canviat la cara d'un Espanyol que aspira a objectius més ambiciosos. Menys en el partit contra el València, els blanc-i-blaus sempre han tingut més possessió que el rival, han exhibit un bon rendiment físic i busquen amb més insistència la porteria contrària amb un onze titular definit.

Tot i aquest bon inici de Lliga, Rubi es mostra prudent, i admet que encara queda molt marge de millora per veure l'Espanyol que vol. De moment, la dinàmica és diferent i els jugadors blanc-i-blaus creuen més en les seves possibilitats un cop superada l'etapa de Quique Sánchez Flores a la banqueta.

Amb l'única pega de la derrota contra l'Alabès a Mendizorrotza, el pla de Rubi està sortint a la perfecció i l'afició ja ha començat a il·lusionar-se amb aquesta nova etapa. Dissabte que ve, l'Espanyol tindrà una gran ocasió de refermar el seu gran inici de temporada en la seva visita al Santiago Bernabéu, on els jugadors blanc-i-blaus s'han mostrat decidits a plantar cara i donar guerra al Reial Madrid de Julen Lopetegui.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut