Eli, Inés, Paula i Elba Vergés, les quatre jugadores que han firmat la seva renovació (@RCDEFemeni)
Futbol

L'Espanyol femení renova quatre jugadores però perd Maria Llompart

Inés, Elba Vergés, Eli del Estal i Paula Moreno han renovat fins al 2021, mentre que Maria Llompart no ha acceptat la proposta de renovació del club

Actualitzat

Acabada la temporada, el moviment als despatxos és frenètic pel que fa a l'Espanyol femení. La setmana passada es coneixia la renovació del tècnic, Salvador Jaspe, i la baixa d'algunes jugadores importants, com Estibi, que es retira i passarà a ser delegada de l'equip, o com Berta Pujadas.

En les últimes hores també es coneixia una altra marxa important, la de Maria Llompart, que als seus 19 anys apareix com una de les jugadores amb més projecció de l'equip. Llompart, que va fer Espanya campiona d'Europa sub-19 amb un gol decisiu, no ha acceptat la proposta de renovació  i es desvincularà de l'Espanyol a final de temporada.

L'Espanyol ha donat a conèixer aquest dimecres la renovació de quatre jugadores d'una tacada. Es tracta de la capitana Inés Juan, de la també defensa Elba Vergés i de les davanteres Eli del Estal i Paula Moreno, que han plasmat la seva continuïtat a l'equip fins al 2021. Amb aquestes renovacions, espera pal·liar les baixes anteriors.   

Anar al contingut