L'Espanyol femení (@RCDEFemeni)

L'Espanyol femení cau contra l'Atlètic de Madrid (0-1)

Rècord històric a Catalunya d'assistència en un partit oficial de futbol femení, han estat 20.615 espectadors que han presenciat el partit entre l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid a les grades del RCDE Stadium

Dia especial al RCDE Stadium i és que per primer cop a la història a la gespa de Cornellà-El Prat s'hi ha disputat un partit de futbol femení, el que ha enfrontat l'Espanyol amb l'Atlètic de Madrid. Ambient de luxe amb més de 20.000 persones que s'han assegut a les grades de l'estadi blanc-i-blau per presenciar en directe l'estrena de l'equip que dirigeix Salvador Jaspe. Concretament han estat 20.615 espectadors, rècord d'assistència en un partit oficial de futbol femení a Catalunya i cinquena millor entrada de la temporada al RCDE Stadium.

Després de l'èxit d'afluència de públic, la direcció general esportiva del Club ha decidit que, a partir de la propera temporada, l'Espanyol femení disputarà dos partits al RCDE Stadium, un a cada volta de la campanya.

L'Espanyol, amb la salvació més que certificada, ha sortit a la gespa amb la determinació de sumar una victòria per oferir a l'afició que s'ha desplaçat al RCDE Stadium. Les "colchoneres", per la seva banda, també han anat a totes i és que, necessitaven els tres punts per agafar una mica d'aire en el liderat de la Lliga femenina en el pols que mantenen amb el Barça quan només falten dues jornades per al final de la competició.

Les blanc-i-blaves han enviat un primer avís al minut 10 quan Paula Moreno ha enviat una pilota al pal però l'Atlètic de Madrid no ha trigat a respondre amb una ocasió que Mimi, sota els pals, ha neutralitzat.

Les madrilenyes, després de passar molts nervis, han inaugurat el marcador a la mitja hora de joc amb un gol d'Ángela Sosa que ha rematat des de dins de l'àrea una assistència des de la banda dreta servida per Esther (0-1). Amb aquest resultat el partit s'ha anat al descans.

A la represa, l'Atlètic de Madrid ha afluixat en la intensitat creixent de la primera part mentre que l'Espanyol ha aprofitat per rondar la porteria "colchonera". No havien passat ni deu minuts de la segona meitat quan el RCDE Stadium ha reclamat amb sonors xiulets un penal per unes mans a dins de l'àrea.

Les blanc-i-blaves ho han intentat fins al darrer sospir i, a les acaballes, Eli i Berta han tingut una doble ocasió que podria haver suposat l'empat a 1 però l'electrònic s'ha acabat mantenint intacte amb el 0-1 definitiu.