Espanyol

L'Espanyol femení afronta amb molta il·lusió el partit de dilluns de Pasqua contra l'Atlètic a l'RCDE Stadium

El vicepresident blanc-i-blau, Carlos Garcia Pont, ha explicat que li agradaria convertir el partit contra l'Atlètic de Madrid a Cornellà-el Prat en una festa i un homenatge a les jugadores

Actualitzat

Aquest dilluns s'ha presentat el partit de lliga femenina que l'Espanyol jugarà Dilluns de Pasqua contra l'Atlètic de Madrid, a Cornellà-el Prat, amb 40.000 entrades repartides. Serà el primer cop que l'RCDE Stadium s'obrirà al futbol femení, seguint els precedents del Wanda amb l'Atlètic i de San Mamés amb l'Athletic Club.

Salva Jaspe, entrenador de l'Espanyol, ha explicat en la roda de premsa de presentació que el seu equip afronta aquest partit amb molta il·lusió.

"Estem il·lusionats, les noies es prenen aquest partit d'una manera especial perquè és la primera vegada que competiran en un estadi tan gran i que el camp estigui ple per a elles és una motivació especial i perquè no, donar-li una alegria al club".

El vicepresident blanc-i-blau, Carlos Garcia Pont, ha explicat que li agradaria convertir el partit en una festa i un homenatge a les jugadores.

"El partit de dilluns que ve no deixa de ser un homenatge al nostre equip femení i a totes les noies que juguen a futbol a l'Espanyol. Crec que s'ho mereixen i quan parlem dels valors que representa el club les noies del primer equip els encarnen tots: humilitat, sacrifici, compromís, respecte..."

Per ambientar la jornada, s'organitzaran diferents activitats per als més petits, tant abans del partit com a la mitja part.

Anar al contingut