Espanyol

L'Espanyol fa un últim entrenament a Navata pendent de la sortida de Mario Hermoso

El defensa madrileny és una de les prioritats de Diego Simeone, però l'Atlètic de Madrid no vol pagar els 40 milions de la seva clàusula de rescissió, tenint en compte que acaba contracte la temporada vinent

Actualitzat

Última sessió d'entrenament de l'Espanyol a Navata abans de posar punt final a l'"stage" de pretemporada que els blanc-i-blaus han fet aquests dies en terres empordaneses. El flamant fitxatge de l'Espanyol Matías Vargas s'ha exercitat amb els seus nous companys de vestidor en la sessió matinal d'aquest dimecres.

Ara bé, tots els focus estan posats en Mario Hermoso, i és que podria tenir les hores comptades com a jugador de l'Espanyol. Ja fa temps que Simeone vol el central, fet que ha propiciat intenses negociacions entre l'Atlètic de Madrid i l'Espanyol. El club "colchonero" no vol pagar els 40 milions d'euros de clàusula i vol rebaixar la xifra fent-se fort amb l'argument que el jugador acaba contracte la temporada que ve, motiu pel qual d'aquí un any podria anar al Wanda Metropolitano a cost zero.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut