Espanyol

L'Espanyol fa oficials els fitxatges dels uruguaians Juan Albín i Adrián Luna

Aquest dilluns ha arribat el primer fitxatge de l'Espanyol 2011-2012, l'uruguaià Juan Albín. L'Espanyol n'ha fet oficial la incorporació i també la d'un altre uruguaià, Adrián Luna. Tots dos firmen per 5 temporades. Albín arriba del Getafe i Luna, del Defensor de Montevideo. Tots dos són reforços ofensius: Albín juga a la mitjapunta i Luna, a la banda dreta. Albín ja és a Barcelona. Dimecres el presentaran. El club també ha donat oficialitat al traspàs de José Callejón al Madrid. Aquesta venda donarà a l'Espanyol al voltant de 5 milions d'euros. Callejón firmarà pel Madrid per cinc temporades.

Actualitzat
Albín (Salto, 1986) ha militat les cinc últimes temporades al Getafe i en la campanya 2010-11 ha jugat setze partits i ha marcat dos gols. La seva posició natural és la mitjapunta, encara que es desenvolupa bé en totes les posicions de l'atac, cosa que l'entrenador Mauricio Pochettino valora especialment.

Luna (Tacuarembó, 1992) ha destacat en el Campionat Sud-americà sub 20, on va ser nomenat tercer millor jugador després del brasiler Neymar (Santos) i l'argentí Iturbe (Cerro Porteño). El futbolista del Defensor destaca per la seva velocitat a la banda. Luna haurà de lluitar per un lloc en la titularitat, però l'Espanyol s'ha vist obligat a reforçar l'atac després de la marxa de Callejón al Madrid, que fins ara jugava d'extrem, i el més que possible adéu d'Iván Alonso, que acaba contracte.

A falta de confirmació oficial, el traspàs d'Albín s'ha tancat en uns dos milions d'euros i el fitxatge de Luna ha arribat al milió d'euros.
Anar al contingut