Joan Francesc Ferrer, "Rubi", és el nou inquilí de la banqueta perica
Espanyol

L'Espanyol presenta Rubi com a nou entrenador blanc-i-blau en directe per Esport3

L'entrenador maresmenc es farà càrrec de l'equip blanc-i-blau les dues pròximes temporades

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", és el nou entrenador de l'Espanyol per a les dues pròximes temporades. Així ho ha anunciat oficialment el club barceloní aquest diumenge. El tècnic de Vilassar de Mar, de 48 anys, s'acaba de guanyar el reconeixement general en fer pujar l'Osca a Primera Divisió per primera vegada en la història del club aragonès, exhibint a més un futbol vistós.

Però Rubi acumula ja una llarga i variada trajectòria com a tècnic, que l'ha portat a una dotzena de clubs, del Vilassar a l'Espanyol passant per equips com l'Hospitalet, el Sabadell o el Girona. Rubi, que havia jugat al filial de l'Espanyol, va entrenar el segon equip perico del 2005 al 2008 i el va conduir a un ascens de categoria, de Tercera a Segona B (2006).

També va estar a l'equip tècnic del FC Barcelona durant una temporada (2013-14) a petició de Tito Vilanova. El tècnic maresmenc ja ha entrenat a Primera Divisió, però les seves dues experiències fins ara no han estat reeixides. Tant al Llevant (2015-16) com a l'Sporting de Gijón (2017) va ser contractat a correcuita per intentar redreçar el rumb d'uns equips en zona de descens, però en cap dels dos casos va aconseguir la salvació. Aquesta serà, doncs, la primera oportunitat que tindrà de dirigir un equip a la màxima categoria des de la primera jornada.  

Rubi serà presentat aquest dilluns al matí a l'RCDE Stadium com a nou entrenador de l'Espanyol.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut