Mestalla viurà el partit amb un tancament parcial
Mestalla viurà el partit amb un tancament parcial
futbol

L'Espanyol estarà acompanyat de 600 periquitos en el partit a vida o mort de Mestalla

L'estadi valencianista viurà el primer dels tres partits de tancament parcial imposats pel cas Vinícius

Redacció Esport3Actualitzat

"Final". Una paraula coincideix en els discursos dels tècnics Luis García i Rubén Baraja. El partit de diumenge a Mestalla entre València i Espanyol és "una final". Un partit a vida o mort, sobretot per als periquitos, que sumen 35 punts a la taula, cinc menys que uns xes decebuts per l'oportunitat perduda a Mallorca.

Els jugadors de l'Espanyol no estaran sols a la capital del Túria. Els acompanyaran 600 aficionats que han esgotat les entrades que ha rebut el club. Diumenge, el camp del València no estarà ple. I és que serà el primer dels partits de tancament de la grada Mario Kempes, càstig imposat pels insults racistes a Vinícius i que aquest divendres s'ha rebaixat de 5 a 3. La multa econòmica també ha passat de 45.000 a 27.000 euros. 

L'esperit del 3-3

Mentrestant, a les xarxes de l'Espanyol s'ha publicat un vídeo recordant que amb el duel de Mestalla no n'hi ha prou. Els blanc-i-blaus necessiten fer un 6 de 6. Apel·len a l'esperit de l'última mitja hora contra l'Atlètic, tant a València com en la visita de l'Almeria. Tot il·lustrat amb música de Tina Turner, traspassada als 83 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut