Espanyol

L'Espanyol espera retrobar-se amb el triomf davant el Sevilla a l'estadi de Cornellà-el Prat

L'Espanyol tindrà la baixa del lesionat Carlos Kameni per rebre aquest dissabte el Sevilla, partit que es podrà veure en directe a partir de les 22 h per TV3. L'equip blanc-i-blau necessita refer-se de l'última golejada rebuda a Tenerife. La millor manera serà mantenir els bons números a l'estadi de Cornellà-el Prat, on l'Espanyol encara no ha perdut aquest 2010. Per la seva banda, el Sevilla, amb el tècnic Manolo Jiménez a la corda fluixa, tractarà de sumar els tres punts per redimir-se de l'eliminació a la Champions davant el CSKA.

Actualitzat
Kameni va acabar l'entrenament de divendres amb molèsties a la mà esquerra i immediatament va començar a passar proves mèdiques. El diagnòstic va confirmar un esquinç amb fissura del lligament triangular del canell esquerre. Torn, per tant, per a Cristian Álvarez, que va complir amb escreix durant el mes de gener: 4 gols encaixats en 4 partits i 7 punts de 12 possibles. L'argentí voldrà mantenir la seva bona ratxa, i també la de l'equip quan juga a casa. Per fer-ho, Pochettino prepararà un sistema especial davant de l'amenaça de les bales sevillistes: Jesús Navas, Perotti i Capel.

A part de Kameni, també cau de la llista, per lesió, Joan Verdú. En canvi, tornen Callejón, Javi Márquez i Víctor Ruiz per refer-se de la patacada de Tenerife. Per la seva banda, el Sevilla arriba tocat després de caure eliminat a la Champions davant el CSKA de Moscou i amb un Manolo Jiménez més qüestionat que mai. A més, els andalusos tenen la sensible baixa de Luis Fabiano, lesionat.

Abans de sortir a jugar, l'Espanyol estarà pendent del transistor. I és que, segons els resultats del Xerez-Tenerife i el Deportivo-Valladolid, els blanc-i-blaus podrien començar el partit a només dos punts de la zona de descens.

L'Espanyol-Sevilla d'aquest dissabte serà també un partit ple d'emotivitat ja que totes dues aficions homenatjaran abans i durant el matx els desapareguts Dani Jarque i Antonio Puerta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut