Espanyol

L'Espanyol espera fer oficial en les pròximes hores el fitxatge de Sergio García

Si no hi ha cap contratemps d'última hora, en les pròximes hores es farà oficial el fixatge de Sergio García per l'Espanyol. El club blanc-i-blau i el Betis van arribar a un acord dilluns, però la situació de l'entitat andalusa és un mica complicada i obliga que l'administrador judicial que s'encarrega del principal paquet d'accions, les de Lopera, doni el vistiplau a una operació com aquesta. Un cop ho faci, l'acord serà efectiu i l'Espanyol aconseguirà els serveis del davanter català, format a les categories inferiors del Barça, per 1.800.000 euros. Sergio García firmarà un contracte que el vincularà com a blanc-i-blau per les pròximes cinc temporades.

Actualitzat
Pochettino no abaixa el pistó i vol aprofitar al màxim els 12 dies que resten per a l'inici del campionat. Aquest dimarts al matí, el tècnic argentí ha centrat part de la sessió a insistir els seus homes en la velocitat en el joc. La pilota no estava més de tres segons als peus dels jugadors i els moviments eren constants. Moisés Hurtado, l'home que vol l'Olimpiacos de Valverde, ha treballat al mateix ritme que els seus companys, mentre que a les oficines continuen negociant el seu possible traspàs.

Dátolo continua fent una feina específica i aquest dimecres podria integrar-se al grup. Qui ja ho ha fet ha estat el brasiler Felipe Mattioni, que tot apunta que estarà llest per al partit de dissabte davant del Nàstic. Iván de la Peña continua exercitant-se al marge per culpa de molèsties físiques.

La nòmina de davanters

Com és lògic, a Sant Adrià tothom parla de Sergio García. Un home gol que desitjava l'afició blanc-i-blava i que haurà de lluitar amb els quatre davanters més que té el club: Callejón, Osvaldo, Luis García i Iván Alonso.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut