ESPANYOL

RDT i Darder il·luminen l'Espanyol davant del Cadis (2-0)

Els de Vicente Moreno s'instal·len a la zona còmoda amb la tercera victòria consecutiva a casa

Oriol VidalActualitzat

Un Darder inspiradíssim i un RDT amb ganes d'agradar han comandat el triomf d'un Espanyol que mira cap amunt. Tots dos han donat jerarquia als blanc-i-blaus davant un Cadis intens, però que no ha passat d'algun xut d'Espino i el Choco Lozano ben resolts per Diego López. L'Espanyol, en canvi, ha anat sumant ocasions: Ledesma s'ha lluït davant Melendo, Darder i, sobretot, De Tomás, després d'una magnífica acció de pissarra amb Embarba i de nou el balear.

El pal havia refusat abans un xut de De Tomás rebotat en Haroyan (minut 31) i també ha repel·lit una rematada de Loren en l'afegit del primer temps a la sortida d'un còrner, però RDT ha exercit de caçador de gols davant l'alegria dels més de 15.678 espectadors de l'RCDE Stadium. Quart gol del madrileny, que l'ha celebrat amb la posició del lotus: pur nirvana blanc-i-blau. Per a l'eufòria perica ha calgut esperar al minut 65, amb un xut de Nico Melamed que ha rebotat en Chust. Amb tot sota control, tant hauria pogut arribar el tercer amb un xut de falta d'RDT com el 2-1, amb una rematada de Negredo en el 89 que no ha entrat de miracle. En l'últim sospir, ha debutat el jove del filial Rubén Sánchez.