Espanyol

L'Espanyol es retroba amb el triomf en un amistós contra l'Oviedo (1-2)

Només un dia després d'haver perdut contra l'Sporting, l'Espanyol ha tornat a disputar un amistós a Astúries. Els de Pochettino han guanyat l'Oviedo per 1-2 en el matx disputat al Carlos Tartiere. L'equip local s'ha avançat amb una diana espectacular de Nano des de gairebé el mig del camp, però Forlín, que ha pentinat una falta picada per Luis García, ha empatat ben aviat. Encara abans del descans, l'asturià Luis García ha fet un golàs de falta directa que ha significat l'1-2. L'Espanyol torna aquest divendres a Catalunya i Pochettino donarà festa els seus homes fins dimarts.

La millor jugada del partit l'ha fet Manu Busto amb tres sotanes consecutives que han deixat clar que els jugadors de Pochettino han començat el partit ben adormits, sobretot el seu porter, el camerunès Carlos Kameni, que s'ha empassat el xut de Nano, un ex del Nàstic, el Barça i el Lleida, que ara juga a l'equip asturià. Per sort per a l'Espanyol, Kameni s'ha pogut refer de l'errada anterior amb una intervenció meritòria a xut creuat de Jandro. Hauria pogut ser el segon de l'Oviedo i, en canvi, en la primera pilota penjada a l'àrea, Forlín ha pentinat lleugerament el llançament de falta i ha fet pujar l'empat en el marcador. I l'Espanyol ha completat la remuntada gràcies a l'asturià Luis García, que ha executat a la perfecció una falta directa i ha pogut celebrar un gol en un camp on de petit havia somiat jugar-hi.

Els tres gols del partit han estat a pilota parada, perquè, en joc, els davanters de l'Oviedo i de l'Espanyol han demostrat clarament que estan en pretemporada. Perona ha fallat una ocasió increïble, però a la segona part, Osvaldo ha refermat que si hi ha alguna cosa que l'Espanyol encara ha de treballar, i molt, és la rematada final.