Mario Hermoso és un dels centrals més cobejats de la Lliga espanyola (EFE)
Espanyol

L'Espanyol remet a les clàusules de rescissió per retenir Hermoso i Borja Iglesias

L'Atlètic de Madrid intenta rebaixar sense èxit els 40 milions d'euros que costa Hermoso, mentre que el Betis no trobarà cap facilitat per endur-se el Panda, xifrat en 28 milions

Oriol VidalActualitzat

Trinxera blindada als despatxos de l'Espanyol. Tot i la pressió de l'Atlètic de Madrid i l'agent de Mario Hermoso, i les ofertes que rep el representant de Borja Iglesias, de moment el club segueix ferm repetint el mateix missatge: no es negocia per cap dels dos. Si surten, serà perquè es paga la clàusula de rescissió dels seus contractes.

En el cas de Borja Iglesias, és de 28 milions d'euros i amb poques facilitats de pagament. I encara menys al Betis, després de tot l'afer Rubi. El tècnic maresmenc té el Panda com a reforç prioritari per a la davantera bètica, però afrontar el pagament íntegre al comptat no entra, ni de bon tros, en els plans de la seva directiva, que fins i tot estudia incloure algun jugador en l'operació com a mesura final.

Aquest nou Espanyol als despatxos també està alterant els nervis de l'Atlètic de Madrid, que no vol ni aproximar-se als 40 milions de la clàusula d'Hermoso, que acaba contracte l'any que ve. Els "colchoneros", potser com a estratègia, ja miren altres centrals, i això podria propiciar el creixent interès del Sevilla de Lopetegui.

Mentrestant, l'Espanyol té a la recambra Bernardo Espinosa, cedit amb opció de compra, per a un eix de la defensa que igualment necessita reforços, amb la lesió de David López fins al novembre i la probable sortida d'Óscar Duarte.

Anar al contingut