Espanyol

L'Espanyol es queixa davant LaLiga per la gran quantitat de partits que li han programat en dilluns i divendres

Dels nou partits que els espanyolistes jugaran com a locals abans de l'aturada nadalenca de la Lliga, sis seran en aquests horaris poc favorables als seus aficionats

Actualitzat

En el primer tram de la Lliga, que es tancarà amb l'aturada de la competició per les festes de Nadal, l'Espanyol haurà disputat, de nou partits com a local, un total de quatre partits en dilluns i dos en divendres. En la presentació de la renovació de Gerard Moreno, el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha dit: "No estem contents amb els horaris que ens estan donant, sis dels nou com a local en dilluns o divendres. Ahir vam fer una queixa formal a la Lliga. Creiem que és un tracte injust per a l'afició, que provoca un greuge esportiu i que afecta el creixement de la nostra marca. Entenem que hi ha molts horaris, però no entenem que siguem l'equip que menys juga en horaris bons i el que més juga en dilluns o divendres. Ens vam queixar a la Lliga i ells es van comprometre a revisar-ho".

Robert ha reconegut que els preocupa aquest tema, perquè "volem que la nostra base pugui venir al camp i gaudir d'aquests jugadors i d'aquest ambient. Els horaris que estem tenint no ens ajuden. Entenem que hi ha uns equips que juguen a Europa i que això condiciona els horaris, però al final hi ha d'haver un equilibri".

Els blanc-i-blaus van rebre el Celta el dilluns 18 de setembre; el Llevant, el divendres 13 d'octubre; el Betis, el dilluns 30 d'octubre; i rebran la visita del Getafe el dilluns 27 de novembre; del Girona, el dilluns 11 de desembre, i de l'Atlètic de Madrid, el divendres 22 de desembre, dins l'atípica dissetena jornada, que comença el dimarts 19 de desembre i es tanca el dissabte 23. El duel contra l'Atlètic és l'únic que admet alguna matisació, en una jornada on també li podria haver tocat a l'equip jugar en dimarts, dimecres o dijous. La resta de dates del calendari són clarament poc afortunades per a l'afició espanyolista.

Aquests horaris estan disminuint l'assistència d'espectadors a l'RCDE Stadium. En cap dels cinc partits disputats fins ara no s'ha superat la xifra de 20.000 espectadors. Els 19.585 contra el Deportivo, en diumenge al migdia, és la que més s'hi ha acostat. Contra el Llevant van ser 19.365; contra el Leganés, 18.383; contra el Betis, 17.856, i contra el Celta, 15.026. La mitjana és de 18.043 espectadors, amb un 45% de l'aforament total, el percentatge més baix de la Primera Divisió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut