Espanyol

L'Espanyol és humiliat (2-4) i continua sense guanyar a casa

Marc Roca ha obert el marcador amb un gol de penal als vint minuts, però un inici fatídic de l'Espanyol al segon temps ha acabat amb l'Osasuna remuntant en només tres minuts. Tot i que el conjunt navarrès ha jugat amb un home menys des del minut 52, els blanc-i-blaus han estat incapaços de fer res i, fins i tot, Moncayola ha fet el tercer i Roberto Torres el quart, de penal. Calleri s'ha estrenat com a golejador en l'últim instant de partit. L'Espanyol –que ha acabat el partit xiulat per l'afició- només ha sumat un punt dels vint-i-quatre possibles a casa dels 8 que té en total i continua penúltim.

Cristina BusquetsActualitzat

L'onze de Machín ha presentat set canvis respecte a l'últim partit europeu. Destaca el debut en un onze a la Lliga de Pipa. El campió de la Copa Davis, Marcel Granollers, ha estat l'encarregat de fer el servei d'honor del partit. Els primers compassos han estat amb els blanc-i-blaus jugant al ritme de l'Osasuna, que els ha donat un primer ensurt en un gol anul·lat per fora de joc. Als setze minuts ha arribat el primer xut entre els tres pals dels de Machín. Passada de Pedrosa cap a Wu Lei i el davanter xinès ha rematat a les mans del porter Juan Pérez, debutant a Primera en substitució del lesionat Sergio Herrera. Ha estat precisament a partir d'aquesta jugada que han avisat l'àrbitre perquè revisés unes mans de Roncaglia dins de l'àrea. Un cop vistes les imatges, Melero López ha assenyalat penal a favor dels blanc-i-blaus. Marc Roca, des dels onze metres, ha fet el primer gol del partit. Abans del descans, l'Espanyol ha pogut fer el segon. Campuzano ha servit ràpid una falta que ha recollit Wu Lei. El xinès l'ha passat a Pedrosa, que estava sol, però ha enviat la pilota als núvols malgastant una ocasió d'or. Just després, l'Osasuna ha pogut empatar. Diego López –decisiu en el primer temps- ha tret una mà salvadora per allunyar l'obús de Roberto Torres.

L'inici del segon temps ha estat fatídic per a l'Espanyol. Una pèrdua de Marc Roca ha acabat amb Estupiñán assistint Rubén García, que ha rematat al fons de la porteria. I tres minuts després, un regal clamorós de Bernardo l'ha aprofitat el Chimy Ávila per fer el segon i capgirar el marcador. Al 52, Roncaglia ha vist la segona groga i ha acabat expulsat. Tot i jugar amb un home més, l'Espanyol ha estat incapaç de fer res i ha vist com, després d'una altra imprecisió, Moncayola feia el tercer gol per l'Osasuna en el 84. En el 92, Pipa ha comès penal al Chimy Ávila i Roberto Torres, de penal, ha fet el quart. Ja en l'afegit, i abans del xiulet final, Calleri s'ha estrenat com a golejador amb un gol que ha servit de ben poc. L'afició ha esclatat contra la directiva i contra l'equip amb xiulets a l'RCDE Stadium.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut