Tello, en un entrenament amb el Betis
ESPANYOL

L'Espanyol es fixa en Tello i en Ibai Gómez per reforçar l'extrem

La direcció esportiva treballa en la incorporació d'almenys dos reforços més i també espera alliberar fitxes en el mercat d'hivern

Imma CasaresActualitzat

El mercat d'hivern està a punt d'arribar a l'equador i la direcció esportiva de l'Espanyol continua treballant en la incorporació d'almenys un parell de reforços més que ajudin l'equip en el seu objectiu de la salvació. No hi ha novetats pel que fa a la possible arribada de Cristian Tello. El club blanc-i-blau fa dies va mostrar el seu interès per l'extrem de Sabadell, però l'entrenador bètic, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ja va deixar clar que compta amb ell. A més, l'Espanyol, en principi, només estaria interessat a obtenir una cessió fins a finals de temporada, i això no acaba de convèncer la direcció esportiva del club andalús.

A petició d'Abelardo, l'Espanyol també ha preguntat per l'extrem de l'Athletic Club Ibai Gómez. El tècnic blanc-i-blau ja va tenir el jugador basc sota les seves ordres a l'Alabès. Ara mateix sembla complicat que Ibai Gómez pugui sortir de l'Athletic Club tenint en compte que ni tan sols té clàusula de rescissió i que l'actual directiva té poques ganes de negociar una sortida del jugador. Tot i l'escàs protagonisme que està tenint aquesta temporada, l'entrenador de l'Athletic Club, Gaizka Garitano, tampoc no vol desprendre's del jugador. La direcció esportiva de l'Espanyol espera alliberar fitxes en aquest mercat d'hivern que facilitin les possibles arribades. Corchia i Piatti en són candidats però el lateral francès està lesionat i l'extrem argentí pràcticament no està tenint minuts, cosa que dificulta les seves sortides.

Anar al contingut