Espanyol

L'Espanyol es concentra abans del derbi de Copa

Sánchez Flores posposa l'anunci de la convocatòria i assegura: "Afrontem el partit amb la convicció que podem passar a la següent ronda"

Actualitzat

L'Espanyol canvia els hàbits abans del partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei davant el Barça. Quique Sánchez Flores ha decidit concentrar els seus jugadors per preparar un partit que els pot col·locar a les semifinals de la competició si poden fer valer el gol de l'anada d'Óscar Melendo, que posa en avantatge l'equip blanc-i-blau (1-0).

Sánchez Flores ha ajornat fins al mateix dijous la convocatòria de l'equip i ha volgut evitar donar pistes al rival. Jurado i Piatti tampoc s'han entrenat aquest dimecres, però el tècnic blanc-i-blau no ha volgut confirmar la seva baixa. "Tenim jugadors que no estan al 100%".

"Afrontem el partit amb la convicció que podem ser a la següent ronda. Hem de ser intel·ligents i gestionar bé els diferents escenaris que ens podem trobar en el partit. Tenim un gran avantatge: que un gol nostre demà val doble", ha assenyalat.

El tècnic blanc-i-blau està convençut que el Barça no reservarà cap titular, i considera que Messi no és l'únic perill dels blaugranes.

"No crec que la clau sigui només desactivar Messi. Haurem de tenir ulls per a tots", ha dit.  

 

ARXIVAT A:
El DerbiQuique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut