Espanyol

L'Espanyol està a punt de tancar la cessió de Sergi Darder

L'Olympique de Lió ja ha donat per feta l'operació

Actualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Jordi Lardín, ha avançat durant la presentació de Didac Vilà, que el club blanc-i-blau té molt a prop la cessió de Sergi Darder, migcampista de l'Olympique de Lió. "Si avui arriba Darder, seria un èxit per a la direcció esportiva, un èxit per a la secretaria tècnica i per al cos tècnic. Tots estem sumant perquè vingui. Queden unes hores per treballar i estem en la línia perquè estigui amb nosaltres", ha dit. Tot i que l'Espanyol s'ha mostrat prudent a l'hora de donar per feta la seva arribada, el club francès ja ha anunciat la seva marxa.

Des del club francès expliquen que la cessió costarà a l'Espanyol 300.000 euros i inclou una opció de compra per 8 milions d'euros que pot arribar fins a un màxim de 10 milions, o el 20% dels drets del jugador en un futur traspàs, en funció d'una sèrie de variables. L'Olympique afirma que l'operació es tancarà aquest divendres.

Més incorporacions

Lardín ha anat més enllà i ha admès que "no sé si serà l'últim reforç. Volem millorar encara més l'equip i després de Darder ens faltaria un central". Aquest central, però, no serà Diego Reyes. "Avui dia no hi ha cap opció. Li queda un any de contracte i ara seria una il·legalitat parlar amb ell. Però, si hi podem parlar al gener, farem tot el possible perquè estigui amb nosaltres", ha explicat.

Si el capítol d'entrades encara està obert, la porta de sortida està tancada. Lardín ha dit categòricament que "Marc Roca no sortirà del club"  i també ha explicat que el Reial Madrid va demanar la cessió amb opció de compra de Javi Puado per al filial, però que van rebutjar la proposta "perquè pensem que durant la temporada pot tenir oportunitats al primer equip", ha comentat.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut