L'Espanyol empata amb el Southampton i li costa crear ocasions de gol (1-1)

Els de Sergio González, tot i guanyar la major part del partit gràcies a un gol de Salva Sevilla en el minut 10, ha acabat empatant el segon partit de la seva gira anglesa de pretemporada, contra el Southampton (1-1).

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'RCD Espanyol ha empatat amb el Southampton a domicili per 1-1, en un estadi que va ser inaugurat fa 14 anys, l'1 d'agost de 2001, amb un partit entre els Saints i el club blanc-i-blau. Els de Cornellà-el Prat es van imposar en un partit amb molts gols, 3-4.

Els de Sergio González han sortit al camp amb moltes més ganes i amb més bones sensacions que al partit contra el Reading, que va destacar per la falta d'idees en atac i que va acabar en taules i sense gols (0-0).

El primer gol no ha trigat en arribar, als deu minuts de partit de les botes de Salva Sevilla després d'una magnífica passada de Víctor Sánchez (0-1). Al minut 21 els Saints han desaprofitat una oportunitat d'empatar el matx, gràcies a una rematada de Long que ha pogut parar sense gaires complicacions Pau.

A la represa semblava que el resultat es decantaria per l'Espanyol ja que el Southampton ha estat bastants minuts sense arribar a la porteria contrària. Però al minut 40, després d'una pèrdua de pilota d'Abraham, el jugador de l'equip de Koeman, Jay Rodríguez, ha engaltat un magnífic xut des de lluny que ha acabat dins la porteria defensada per Pau aconseguint empatar el matx (1-1).

Al final, un empat, el segon de la gira anglesa, amb un Espanyol més competitiu però que encara necessita reforçar l'atac. En defensa l'equip s'ha mostrat molt més sòlid i ha aconseguit frenar els atacs dels de Koeman.