Espanyol

L'Espanyol empata a València amb treball i fortuna (0-0)

Els catalans s'han vist superats pels valencians, especialment en la segona meitat. Però les aturades de Diego López, els refusos de David López i la mala punteria local donen un punt a l'equip de Rubi. Fa més de deu anys que l'Espanyol no guanya a Mestalla en la Lliga

Francesc SòriaActualitzat

Els jugadors de l'Espanyol han saltat a la gespa de Mestalla amb una samarreta dedicada a Pablo Piatti, que es perdrà el que queda de temporada per una greu lesió al genoll. Wu Lei ha debutat de titular en el lloc de l'extrem argentí. Dedicar-li la victòria, una missió difícil per al pitjor equip fora de casa (7 punts de 36 possibles).

Sense Rodrigo, lesionat, Gameiro i Sobrino han estat els referents de l'equip local, que ha portat el pes del joc en els primers compassos, però sense crear ocasions clares. Fins al minut 29, quan Ferran s'ha inventat una passada a l'espai i Gameiro, a la primera, ha disparat al pal en un xut imparable per a Diego López. Domini valencianista i ensurt per als periquitos! A l'altra àrea, la primera ocasió de l'Espanyol ha estat un xut fora de Borja en el minut 37. La rèplica: una centrada des de l'esquerra de Gayà que Ferran ha enviat per sobre del travesser. La primera meitat s'ha acabat amb dues aproximacions de Wu Lei. Però en cap cas el xinès ha pogut rematar.

La segona ha començat igual, amb el València guanyant en punts. Garay, a la sortida d'un córner, ha estat a punt de fer, amb el cap, el primer gol del partit. Tot i això, la gran ocasió ha estat per a Dani Parejo, que a boca de canó ha topat amb el peu de Diego López. La jugada ha seguit, i el València ha demanat penal de Marc Roca a Daniel Wass. L'àrbitre ha assenyalat fora de joc després de consultar el VAR. L'allau de joc xe seguia amb una xilena de Gameiro que no anava entre els tres pals. L'equip de Rubi necessitava oxigen, i el tècnic blanc-i-blau ha fet entrar Semedo i Puado. Aquest últim, amb un xut llunyà, ha provocat la primera intervenció de mèrit del porter Neto (minut 74). A menys d'un quart d'hora per al final, Borja ha marxat al vestidor per Ferreyra, un altre dels fitxatges. Fins al xiulet final, lluita al mig del camp i presses, especialment del València, però sense encert. Javi López ha acabat expulsat en el temps afegit, amb dues grogues, però l'Espanyol suma un punt valuós en la lluita per a la salvació abans de rebre divendres vinent l'Osca, en un altre partit clau.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut