L'Espanyol ha patit al final per vèncer el Solares (EFE)
Copa del Rei

L'Espanyol elimina el Solares amb patiment, però gràcies a un hat-trick de Loren (2-3)

L'Espanyol ha passat a la següent ronda de la Copa del Rei després d'eliminar el Solares, de regional preferent, gràcies al hat-trick de Loren. Els blanc-i-blaus, però, han patit en el tram final de partit quan el Solares ha retallat distàncies amb dos gols

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Joan García ha estat el porter escollit per a la Copa, per davant d'Oier. Sergi Gómez s'ha mantingut a l'eix de la defensa, com a únic jugador de l'onze titularíssim. Al davant, en absència d'RDT, Loren Morón. A l'estadi La Estación, aficionats amb paraigües, impermeables... per fer front a la pluja que no ha deixat de caure. De fet, el terreny de joc en molts punts estava entollat. Tot i això, l'Espanyol ha començat a desfer-se del Solares als catorze minuts. Amb tanta aigua, el "tauró" Loren ha aparegut, assistit per Wu Lei després d'una bon passada de Morlanes. Als vint-i-un minuts, Nico ha enviat la pilota al pal i just després, Loren ha fet el segon. Melendo ha penjat la pilota per sobre de la defensa i Loren l'ha rematat a plaer.

Només començar la segona part, Víctor Gómez ha comès penal sobre Loren i ell mateix, des dels onze metres, ha firmat el primer hat-trick de la seva carrera. En el tram final, el Solares ho ha intentat sense parar. Joan García, amb una bona estirada, ha evitat una clara ocasió de Bada. I de pilota parada, Ángel Oslé, rematant de cap a la sortida d'un córner, ha retallat distàncies. Rober, amb un golàs de falta directa des de gairebé mig camp, ha posat la por al cos als blanc-i-blaus. Era el 2 a 3 amb el qual s'ha acabat el partit. L'Espanyol passa a la següent ronda.

Durant la jornada s'ha viscut la visita perica a la petita població de Cantabria com un autèntic esdeveniment.