Espanyol

L'Espanyol dona per tancat el capítol d'incorporacions i referma el compromís de Mr. Chen amb el club

El vicepresident de l'Espanyol ha volgut deixar clar que el compromís del president Chen Yansheng amb l'entitat és total i absolut

Actualitzat

Amb el fitxatge d'Embarba, l'Espanyol posa punt final al capítol d'incorporacions en el mercat d'hivern i ara centra tots els esforços en les sortides per poder alleugerir la plantilla. Des del consell d'administració, i malgrat la delicada situació de l'equip, el vicepresident de l'Espanyol, Carlos García Pont, ha volgut deixar clar que el compromís del president Chen Yansheng amb l'entitat és total i absolut.

"El que hem fet en cada moment és el que hem cregut millor per a un projecte a llarg termini, unes vegades limitats pel límit salarial o per les limitacions d'inversions estrangeres a la Xina o per les circumstàncies del mercat, que no són sempre les que nosaltres volem. Operacions que s'han pogut fer a l'hivern no es van poder fer a l'estiu i, per tant, crec que tenim un president que creu que l'Espanyol té una entitat pròpia per sobre de la que pot aportar ell, disposat a donar suport a aquesta institució i que està disposat a fer la institució que ens mereixem tots."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut