Espanyol

L'Espanyol disputarà un amistós contra el Southampton el 3 d'agost, a Saint Mary's

Els blanc-i-blaus es tornaran a enfrontar als "saints" i, posteriorment, el 6 d'agost, visitarà també l'Everton en la seva estada de pretemporada per terres angleses

El Southampton i l'Espanyol es tornaran a enfrontar aquesta pretemporada (rcdespanyol.com)

El RCD Espanyol ha completat la pretemporada del primer equip amb un nou amistós de nivell. El dimecres 3 d'agost, al vespre, els blanc-i-blaus tornaran a Saint Mary's per enfontar-se amb el Southampton i ampliar així la seva estada al Regne Unit, on, posteriorment, el 6 d'agost visitarà també a l'Everton.

Aquest doble enfrontament amb destacats equips de la Premier League serà un cop acabada la gira pels Països Baixos i prèviament a la darrera gira de preparació estiuenca, la que portarà l'equip a Sud-àfrica.

Els "Saints" i els "pericos" ja es van enfrontar l'última pretemporada, també a inicis d'agost, amb un disputat i igualat partit que va acabar amb empat a un amb gols de Salva Sevilla a passada de Víctor Álvarez i de Jay Rodríguez per als locals. El partit amistós entre Southampton i Espanyol es disputarà el dia 3 d'agost, a les 20.45, hora d'aquí.