Espanyol

L'Espanyol continua sense ofertes formals per Hermoso ni Borja Iglesias

A una setmana de tornar a l'activitat, tot apunta que l'equip blanc-i-blau reprendrà la feina amb gairebé el mateix equip de la temporada anterior
Imma Casares Actualitzat

Borja Iglesias celebra un dels gols davant l'Atlètic de Madrid amb Mario Hermoso (EFE)

Han de canviar molt les coses perquè la plantilla que fa poc més d'un mes celebrava l'accés a la fase prèvia d'Europa no sigui la mateixa que començarà la pretemporda el 3 de juliol.

Que Mario Hermoso està a l'aparador és tan cert com que l'Espanyol ha refusat els quinze milions d'euros amb variables que l'Atlètic de Madrid ha ofert pel central madrileny. De fet, el club blanc-i-blau també ha refusat propostes de grans equips europeus i la raó sempre és la mateixa. El punt de partida són els 40 milions de la clàusula de rescissió del jugador.

Borja Iglesias se sent estimat al club i se sent ídol de l'afició, de manera que si marxa serà perquè algun equip pagui o s'acosti als 28 milions d'euros de la seva clàusula i, sobretot, perquè ell pugui créixer esportivament. Estaríem parlant d'algun equip que, com a mínim, jugui la Lliga Europa. Per tant, el Betis de Rubi ara mateix estaria descartat.

Una incorporació a la vista: la del central hispanocolombià del Girona Bernardo Espinosa. La seva arribada serà benvinguda en una pretemporada en què d'entrada no hi seran Wu Lei, David López i Pablo Piatti en plena recuperació de les seves lesions.