Espanyol

L'Espanyol continua sense guanyar (1-1)

Les noies de Jordi Ferrón empaten amb el València (1-1) a l'Antoni Puchades, un partit que han disputat des del minut 56 amb una jugadora més

Cristina BusquetsActualitzat

Dissetena jornada i l'Espanyol continua sense guanyar. La primera part ha estat de domini valencià, que ben aviat ha disposat de bones ocasions i que ha acabat avançant-se al marcador als vint-i-un minuts amb el gol de Mari Paz.

La jugadora del conjunt dirigit per Irene Ferreras ha recollit una passada per, després d'una mitja volta, enviar la pilota dins de la porteria. Mimi ha posat la mà sense èxit.

El domini de la segona part ha estat de l'Espanyol que ha vist com al 56, Beristain acabava expulsada després de veure la segona targeta groga.

Amb una jugadora més han trobat el gol. Cristina Baudet, al 62, ha empatat i Moreno ha tingut el segon, però ha acabat anul·lat per fora de joc de la jugadora blanc-i-blava.

En el tram final, Soldevila també ha enviat la pilota al travesser però la victòria –altre cop- s'ha escapat per a les de Ferrón que continuen enfonsades a la cua de la classificació.