Espanyol

L'Espanyol jugarà la prèvia de l'Europa League contra el Stjarnan islandès o el Levadia Tallinn estonià

L'equip blanc-i-blau farà el retorn a Europa contra el guanyador de l'eliminatòria prèvia entre l'Stjarnan i el Levadia

Actualitzat

L'Espanyol ja coneix un dels seus dos possibles rivals a la tercera ronda prèvia de l'Europa League. Es tracta de l'Stjarnan islandès i del Levadia Tallinn estonià, que es veuran les cares en la ronda precedent. El millor dels dos serà el que s'enfronti amb l'equip blanc-i-blau-.

El que ja sap l'Espanyol és que el partit d'anada el jugarà a casa, d'acord amb el sorteig celebrat aquest dimecres, el dijous 25 de juliol. Una setmana després, l'1 d'agost, es jugarà la tornada, ja sigui a Islàndia o a Estònia.  

L'Stjarnan, un rival conegut per les seves celebracions de gols

El principal risc per als de Gallego, que és un equip rodat. Ara mateix ocupa la setena plaça de la Lliga Islandesa, de dotze equips, després de nou jornades. 

Les seves celebracions de gols els van fer famosos ara fa una dècada. Sobretot, per aquesta, la pesca del salmó, absolutament aconseguida:

 

L'altre possible rival és d'Estònia, el Levadia Tallinn, conegut com l'equip de la metal·lúrgia. Es troba al final de la seva lliga, i encara manté opcions de guanyar-la, ja que frega el liderat. 
 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut