ESPANYOL

L'Espanyol compartirà enguany l'RCDE Stadium amb un altre "equip de Primera"

El club blanc-i-blau ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Cornellà, perquè la UE Cornellà disputi a l'estadi els seus partits com a local

Redacció Esport3Actualitzat

A l'RCDE Stadium no s'aturarà, pràcticament, l'activitat aquesta nova temporada. L'estadi de l'Espanyol, situat entre les localitats de Cornellà i el Prat de Llobregat, acollirà aquest nou curs els partits de la UE Cornellà, a banda dels de l'equip de Diego Martínez. Així ho ha anunciat aquest matí el club blanc-i-blau, que ha signat un acord per una temporada amb l'Ajuntament de Cornellà, per la cessió de l'equipament.

Tot plegat, després que la UE Cornellà aconseguís mantenir-se a la Primera RFEF la passada temporada, una categoria que exigeix uns mínims pel que fa als equipaments on es disputen els partits. Així, la Federació demana als equips que els partits es disputin en camps de gespa natural i que disposin d'una il·luminació artificial de competició.

Ara, caldrà veure com es fa efectiu aquest acord i com s'organitzarà el calendari, per tal que l'activitat dels dos equips no col·lideixi.

Tot i això, no és el primer cas d'equips que comparteixen estadi. A Europa, Milan i Inter o Roma i Lazio, també comparteixen equipament. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut