Pablo Machín no va poder aturar la mala ratxa de resultats de l'Espanyol a casa en la seva estrena (EFE)
Espanyol

L'Espanyol comença l'etapa Machín amb una millora al camp però no al marcador

Tot i sumar la cinquena derrota seguida a casa en l'estrena a la banqueta de Pablo Machín, l'Espanyol va oferir moments per a l'optimisme

Oriol VidalActualitzat

A la fi, un pla. Pablo Machín es va estrenar a l'Espanyol generant ocasions. Força més que el Vila-real. Però tot i el canvi de pissarra, a aquest equip li costa molt marcar gols. Quatre en nou partits. Números que el condemnen a la penúltima posició. Ni Pedrosa, ni Darder, ni Granero, ni Calleri, desesperat amb el travesser, van poder canviar la tendència.

Feblesa també a l'àrea pròpia. La primera arribada grogueta va ser letal, amb el gol d'Ekambi als setze minuts per frustrar la metamorfosi. El millor, amb diferència, el debut de Víctor Gómez. El d'Olesa, amb 19 anys, va generar molt de futbol des del carril dret, fins al punt que Iborra el va caçar en una acció castigada tan sols amb una groga.

Ple de derrotes a casa en cinc partits, la visita al Ciutat de València sembla clau per confirmar la recuperació i aixecar l'ànim. Dijous, però, partit clau a Bulgària pel liderat del grup a la Lliga Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut