Espanyol

L'Espanyol comença a assumir que Borja Iglesias acabarà marxant al Betis

Els dos clubs continuen negociant la manera de pagar els 28 milions d'euros de la clàusula de rescissió del davanter gallec, que vol marxar, mentre que al vestidor en són conscients i comencen a tenir assumit que marxarà tard o d'hora

Imma CasaresActualitzat

A una oferta del Betis de quatre milions d'euros nets per temporada és molt difícil dir que no. La implicació de Borja Iglesias a Navata és màxima, però la sensació és que li queden pocs dies a les ordres de David Gallego. Justament ahir es va complir un any del fitxatge del Panda, el més car de la història de l'Espanyol. En el seu moment, 10 milions d'euros semblaven una autèntica fortuna, però, ara, el club blanc-i-blau és a les portes d'ingressar 28 milions pel "pichichi" de l'equip.

El Betis s'entesta a pagar la clàusula a terminis i l'Espanyol no en vol ni sentir a parlar. El Panda se'n vol anar, però, de moment, guarda silenci i els seus companys com Víctor Sánchez li donen suport.

"Porta molts anys intentant estar a l'elit i l'any passat per fi ho va aconseguir i a un nivell espectacular. Si al final canvia d'aires, li desitjarem el millor del món i segur que li va bé perquè s'ho mereix"

Com a blanc-i-blau, Rubi plegava perquè no li marxessin les seves estrelles i ara des del Betis insisteix en el fitxatge de Borja Iglesias. El capità de l'Espanyol entèn l'interès del tècnic en tornar a tenir a les seves ordres el davanter gallec.

"Crec que Borja és un gran jugador, Rubi ho sap i intentarà emportar-se'l cap allà".

Des de Navata David Gallego està al dia de les negociacions amb el Vélez argentí per incorporar l'extrem Matías Vargas i, des de Buenos Aires, el jugador compta les hores per convertir-se en blanc-i-blau, però caldrà esperar el desenllaç.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut