FUTBOL

L'Espanyol certifica l'ascens virtual després de guanyar el Màlaga per 3 a 0

Guanyar avui el Màlaga i dissabte que ve el Saragossa, a La Romareda: aquesta és la combinació guanyadora, la combinació infal·lible per certificar l'ascens sense dependre de tercers. I l'Espanyol, avui, ha complert la primera part del contracte -victòria per 3 a 0 contra el Màlaga, amb doblet d'RDT, i un de Puado-, i l'ascens virtual més que certificat.

Imma Casares FerreiroActualitzat

Els blanc-i-blaus han controlat el joc en la primera part, no han patit en defensa i han decidit els primers 45 minuts amb dos rampells, el primer de Raúl de Tomás i el segon de Javi Puado. El cert és que el Màlaga, de Sergio Pellicer, ha començant pressionant tal i com acostuma a fer quan juga a domicili. En el primer minut Yanis ha fet un bon ensurt a Diego López que finalment no ha tingut conseqüències. L'Espanyol s'ha avançat en la primera aproximació a la porteria de Dani Barrio. Una pèrdua dels andalusos ha permès l'associació Puado-RTD que el pitxitxi de l'equip ha resolt amb un obús, és a dir amb un xut frontal, fort i col.locat. El d'RDT ha estat el seu gol número 21 a la lliga. En el minut 38 una errada de Cabrera a punt a estar de costar-li a l'Espanyol el gol de l'empat, però Caye Quintana no ha estat prou ràpid en el seu un contra un amb Diego López. El que sí ha arribat ha estat el 2 a 0. Si no és un és l'altre. Si no és RDT és Puado, i això és el que ha passat. Embarba ha picat un córner que Javi Puado ha rematat amb autoritat, de cap, per marcar el seu onzè gol a la lliga. Fregant el descant, Escassi ha tingut l'1 a 2 però Diego López l'ha evitat amb una gran intervenció.

2 a 0 al descans i la segona part ha començat amb una bona oportunitat d'Embarba per ampliar el marcador. Ha quedat en oportunitat perquè Dinamata tampoc no hi ha arribat al mal refús de Dani Barrio. Els minuts han anat passant de manera plàcida per els de Vicente Moreno i amb la sensació que l'Espanyol transmet últimament en el sentit que és capaç de treure's el partit jugant a mig gas. Però els blanc-i-blaus últimament s'agraden i una centrada de Puado, l'home de la temporada, ha permès a RDT rematar de cap per marcar el 3 a 0, el seu segon doblet i el gol número 22 que li permet igualar a Juncosa i Marañón com a màxims golejadors en una sola temporada. Gol amb una vis còmica i amb sang, la que li ha quedat a Raúl de Tomás al front després de topar amb Wu Lei en l'intent de rematada.

Ensurt a banda, l'Espanyol ha tornat a guanyar amb solvència. Després de catorze jornades sense perdre només cal posar data a l'ascens matemàtic.

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut