Espanyol

L'Espanyol celebra 121 anys d'existència

El conseller delegat José María Durán s'ha mostrat molt satisfet de l'estat de forma de l'entitat a tots els nivells i ha negat que el president Chen Yansheng vulgui vendre les seves accions

Redacció Esport3Actualitzat

El 28 d'octubre del 1900 va néixer a Barcelona la Sociedad Española de Foot-ball, que, amb el pas del temps, acabaria convertint-se en el Reial Club Deportiu Espanyol, una de les principals institucions esportives de Catalunya. El club blanc-i-blau ha celebrat el seu 121è aniversari amb un vídeo en què recorda els seus orígens i ressalta els valors que identifiquen els seus seguidors.

El conseller delegat de l'Espanyol, José María Durán, s'ha mostrat molt satisfet de l'estat de forma de l'entitat a tots els nivells, a l'acte commemoratiu del 121è aniversari del club als voltants del RCDE Stadium .

"L'Espanyol està en un moment històric que cal aprofitar. Tots voldríem guanyar LaLiga i anar a la Champions, però la realitat és la que tenim. Tenim fons propis, patrimoni, i no tenim deute. Anem objectiu a objectiu".

El dirigent blanc-i-blau ha negat rotundament que el president Chen Yansheng vulgui vendre les seves accions.

"Això és absolutament fals, està infundat. Ni hem rebut ofertes ni Chen vol vendre".

Preguntat pel derbi contra el Barça, ​​d'aquí a dues jornades, al Camp Nou, Durán creu que l'equip blanc-i-blau és "capaç de tot", sempre que siguin capaços de "treure el millor" i d'arribar "convençuts".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut