Espanyol

L'Espanyol celebra 111 anys d'història instal·lat en la zona europea

L'Espanyol ha fet 111 anys d'història. L'equip blanc-i-blau va sumar ahir la tercera victòria consecutiva contra el Betis i s'ha instal·lat en la zona europea amb 15 punts en 9 jornades. El conjunt de Pochettino rendibilitza al màxim els 8 gols fets a la Lliga ja que 4 dels 5 partits guanyats han estat per idèntic marcador d'1 a 0. Els blanc-i-blaus s'han entrenat aquest divendres al matí sota la pluja per preparar el pròxim partit al camp del Màlaga, un duel on tindran les baixes per sanció de Javi Márquez i Javi López, que van veure la cinquena targeta groga. També és dubtós Romaric, que està pendent dels resultats de les proves mèdiques per saber l'abast de la seva lesió que es va fer en el partit contra els verd-i-blancs.

Actualitzat
L'Espanyol compleix 111 anys d'història i l'afició perica ho està celebrant decorant els balcons de les seves cases amb símbols periquitos, una iniciativa de la Federació Catalana de Penyes (FCPE) dirigida a tots els socis i aficionats de l'entitat catalana, que ha estat ajudada pel club des del primer moment. El club ha demanat a tots els seguidors de l'Espanyol que "llueixin els colors blanc-i-blaus i pengin les seves banderes, demostrant que no cal guanyar títols per sentir-se orgullós del seu equip".

"Vull felicitar tots els periquitos per complir aquests 111 anys. És un dia molt especial i important per a tots els que comparteixen aquest sentiment", ha assegurat el tècnic Mauricio Pochettino. El preparador, amb la victòria d'ahir, ha donat amb el sisè lloc a la taula un altre motiu de celebració als seus seguidors.

Des de la seva inauguració, el 28 d'octubre de 1900, l'Espanyol ha sumat quatre Copes del Rei (1929, 1940, 2000 i 2006) i ha arribat a la final de la UEFA dues vegades, el 1988 contra el Bayer Leverkusen i el 2007 contra el Sevilla. El gran somni del conjunt català és consolidar-se en els llocs europeus de la classificació.

Després de passar per diverses temporades convulses, algunes coquetejant amb el descens, l'entitat catalana espera aconseguir l'estabilitat econòmica, social i esportiva gràcies al seu nou estadi, Cornellà-el Prat. L'objectiu és arribar als 40.000 socis i sanejar les arques, prioritats del nou president Ramon Condal.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut