ESPANYOL

L'Espanyol cedeix per la mínima en el debut de la pretemporada (1-0)

El Las Palmas ha sentenciat l'amistós al seu favor amb un gran gol de Rafa Mujica durant el tram final del duel disputat a Marbella

Redacció Esport 3Actualitzat

L'Espanyol ha caigut contra el Las Palmas (0-1) en l'estrena en la pretemporada 2021-2022. Una diana de Rafa Mujica a deu minuts per a la conclusió ha decidit un duel marcat pel ritme primerenc de tots dos equips. Els blanc-i-blaus, avui dirigits per Dani Pendín per la baixa de Vicente Moreno per Covid-19,  han portat la iniciativa durant la primera meitat i han merescut més el gol que el rival.  Les millors ocasions han estat una falta de Fran Mérida des de la dreta, que Ferigra ha tret amb l'esquena (12'),  i un intent de rematada de Dídac Vilà amb el cap (24'). En l'últim tram del període, els canaris han despertat, però sense arribar a concretar grans ocasions de perill. L'alineació ha estat la següent:Oier; Víctor Gómez, Calero, Cabrera, Dídac Vilà, Pol Lozano, Fran Mérida; Embarba, Melendo, Melamed i Raúl de Tomás.

A la represa, ja amb Llambrich, Lluís López, Pedrosa, Darder i Wu Lei sobre el terreny de joc (substituint Víctor Gómez, Calero, Dídac, Pol Lozano i RDT), el Las Palmas ha començat un pèl millor i ha protagonitzat algunes aproximacions a la porteria d'Oier. Tot i això, qui més a prop ha estat de marcar ha estat Wu Lei, que només ha arribat una fracció de segon tard a una mala cessió enrera dels canaris. El porter Raúl ha atrapat la pilota. Uns minuts més tard han entrat Diego López, Vargas, Vadillo, Alejandro Pérez i Nabil en el lloc d'Oier, Melamed, Embarba, Fran Mérida i Melendo, que han semblat recuperar el control territorial del duel. Finalment, però, qui ha trobat el premi del gol ha estat Mujica, després de controlar una pilota amb el cap i ajustar al màxim el seu xut ras des de fora de l'àrea. Wu Lei ha pogut empatar després d'una bona assistència de Darder, però Raúl ha estat més inspirat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut