L'Espanyol cau contra l'Atlètic de Madrid (LaLiga)
Espanyol

L'Espanyol cau contra l'Atlètic de Madrid, el nou líder provisional de la Lliga Iberdrola (3-0)

Amb aquesta victòria el conjunt madrileny lidera provisionalment la lliga Iberdrola a falta del partit d'aquest diumenge del FC Barcelona, que s'enfronta a casa al Deportivo Abanca

L'Espanyol no ha pogut fer res davant l'Atlètic de Madrid, amb el qual ha perdut per un clar 3 a 0 a domicili. Amb aquesta victòria el conjunt madrileny lidera provisionalment la lliga Iberdrola a falta del partit d'aquest diumenge del FC Barcelona. Ángela Sosa ha fet el primer gol a la primera part i la seva companya, la mexicana Charlyn, ha arrodonit el marcador a la segona part amb un doblet.

El Barça intentarà recuperar el liderat aquest diumenge a l'estadi Johan Cruyff davant el Deportivo Abanca.