Primera

L'Espanyol cau a Granada (2-1) en un partit molt fluix que l'allunya definitivament d'Europa

Un Espanyol sense esma va caure per 2-1 a Granada en partit corresponent a la 20a jornada de Lliga i ha dit definitivament adéu a Europa. Ighalo va fer els gols dels andalusos, que freguen la permanència matemàtica, i només Dídac Vilà va poder marcar en un xut llunyà en la segona part.

Sembla que ja fa unes quantes setmanes que la Lliga s'ha acabat per a l'Espanyol. A Granada una nova demostració d'impotència. En les últimes 9 jornades, els blanc-i-blaus només han sumat 6 dels 27 punts possibles. I molts d'aquests punts, regalats contra equips que lluiten per evitar el descens.

El Granada es va avançar en el marcador quan feia mitja hora que havia començat el partit. Ighalo es va rifar Raül Rodríguez dins de l'àrea i va superar Cristian Álvarez. Poc després el mateix Ighalo va fer el segon, encara d'una manera més fàcil. Centrada de Mikel Rico i el nigerià remata a plaer al segon pal.

D'una manera inesperada, fins i tot per a l'Espanyol, el partit es va animar amb un gol de Dídac Vilà, des d'uns 30 metres. Però la incertesa pel resultat va durar pocs minuts i els andalusos només van tenir un ensurt, una rematada de cap de Rui Fonte que surt alta. A continuació, Cristian Álvarez va evitar el tercer gol del Granada, que ja havia recuperat el control del joc.

Amb la victòria, els andalusos gairebé s'asseguren la permanència davant d'un Espanyol desmotivat i inofensiu que torna de Granada sense el que era el principal objectiu, recuperar l'honor. Caldrà veure quin Espanyol sortirà dissabte al Camp Nou contra el Barcelona.