Rubi i el seu equip tècnic ja comencen a planificar la pretemporada (@RCDEspanyol)
Rubi i el seu equip tècnic ja comencen a planificar la pretemporada (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol cancel·la la gira per la Xina per poder-se centrar a la Lliga Europa

El retorn a Europa ha fet variar els plans de pretemporada a l'equip blanc-i-blau

Imma CasaresActualitzat

L'Espanyol tenia prevista una gira per la Xina aquest estiu, però la classificació per a la Lliga Europa han fet variar el calendari de pretemporada de l'equip blanc-i-blau, que entrarà en competició a la segona ronda prèvia, cap al 25 de juliol.

El club català ha decidit cancel·lar la gira asiàtica per centrar-se millor en el seu retorn a Europa. Hauria tingut l'opció de presentar-s'hi amb jugadors del filial, però ha entès que no seria una bona solució tenint en compte l'entitat dels rivals: un dels partits que ja estaven anunciats era el Paris Saint-Germain (30 de juliol). L'altre encara estava per determinar. A més, la presència de Wu Lei, acabat d'operar de l'espatlla, tampoc estava garantida.

L'Espanyol tornarà a la feina amb les revisions mèdiques el 3 de juliol i marxarà de stage a Torre Mirona, a Navata (Alt Empordà) entre el 8 i el 17 de juliol. Abans de jugar la primera ronda prèvia, té previst jugar dos amistosos, els dies 17 i el 20 de juliol, amb rivals encara per determinar.

Anar al contingut