Espanyol

L'Espanyol buscarà la cinquena victòria consecutiva a casa contra el nou Màlaga de Pellegrini

La desena jornada de Lliga comença dissabte a les vuit del vespre amb el partit entre la Reial Societat i el Racing. A les deu de la nit, l'Espanyol rebrà el nou Màlaga de Manuel Pelegrini. L'entrenador xilè, però, no seurà encara a la banqueta. Contra els andalusos, els blanc-i-blaus buscaran la cinquena victòria consecutiva a Cornellà-el Prat. Mauricio Pochettino tindrà la gran novetat d'Osvaldo. El davanter argentí torna després de la sanció de tres partits. També està recuperat d'uns problemes físics Javi Márquez. En canvi, Chica, Duscher i Dátolo són baixa. Coro s'ha tornat a quedar fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Actualitzat
Tocs d'atenció, tots els que calguin. Fins i tot els jugadors es van endur cap a casa una còpia del vídeo del partit davant el Dépor, per estudiar les errades efectuades. Però malgrat la magnitud d'algunes badades, Pochettino no farà cap intervenció quirúrgica al seu onze i confiarà en la voluntat de corregir dels seus homes.

Un problema afegit és l'època de transició que viu el Màlaga, que fa que costi estudiar el rival. El nou tècnic, Manuel Pellegrini, encara estarà a la llotja i sembla segur que els andalusos jugaran més protegits que de costum, tot i que sense abandonar un estil a la contra que els ha donat set punts fora de casa.

Dátolo ha estat la baixa sorpresa del dia per un quist a la cama que li provoca molèsties, però podria estar disponible per a la tornada de la Copa davant el Valladolid. Tampoc està a la llista de 18 convocats Coro, que s'ha tornat a quedar fora per decisió tècnica. L'absència d'última hora de Dátolo estarà compensada pel retorn d'Osvaldo després de complir tres partits de sanció i de Javi Márquez, que ja s'ha recuperat d'una forta contusió en un dit del peu esquerre. L'objectiu dels blanc-i-blaus és encadenar la cinquena victòria consecutiva a casa i oblidar el més aviat possible l'ensopegada a Riazor.

Pellegrini veurà el partit des de la llotja


L'Espanyol rebrà la visita a Cornellà-el Prat d'un equip que està en plena transició tècnica. L'anterior entrenador, Jesualdo Ferreira, el van fer fora i el seu substitut, Manuel Pelegrini, ha vist ja les evolucions de l'equip a l'entrenament. Pellegrini, però, encara no té tota la documentació a punt i no podrà seure a la banqueta fins dijous, amb motiu d'un partit de Copa contra l'Hèrcules. L'exentrenador del Reial Madrid i el Vila-real ha dit que és conscient de les expectatives que hi ha amb el seu fitxatge. Contra l'Espanyol, de moment ocuparà la banqueta Rafa Gil, l'entrenador del filial, i Pellegrini haurà de veure el partit des de la llotja. El Màlaga és tercer per la cua a la classificació i ocupa una de les places de descens amb només set punts en deu jornades.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut