Roberto, un dels que podria marxar abans del tancament del mercat
Espanyol

L'Espanyol busca sortides per poder fitxar nous jugadors

La massa salarial actual és un impediment per poder incorporar nous reforços de cara a la pròxima temporada

Actualitzat

El bon partit contra el València és la constatació que Joan Francesc Ferrer, "Rubi", sap optimitzar al màxim els seus jugadors, tot i que no amaga que li agradaria reforçar la plantilla. En la roda de premsa posterior al partit va confessar que "una nova incorporació per línia seria interessant".

El cos tècnic reclama alguna incorporació, però la secretaria tècnica sembla que no podrà complaure l'entrenador. Roberto o Sergio Sánchez, que haurien d'ajudar a rebaixar la massa salarial amb les seves sortides, no sembla que vulguin marxar. Tot fa pensar que Rubi es quedarà amb el que ja té.

Per fitxar primer s'han de produir sortides, i la situació no avança

El porter madrileny Roberto Jiménez ha perdut el seu pols amb Diego López en la lluita per la titularitat; amb una fitxa de 2,3 milions d'euros seria el candidat ideal a marxar, però també és cert que se li hauria de trobar un recanvi de garanties abans que, divendres, es tanqui el mercat.

Per raons més esportives que econòmiques, també es treballa en la sortida del central de Mataró Sergio Sánchez. I no es descarta el factor sorpresa tan típic del mercat d'estiu; aquí entrarien jugadors sense minuts, com el lateral Gonzalo Ávila, "Pipa", o els centrals Oscar Duarte i Naldo.

Rubi està pendent dels moviments, però comença a fer-se a la idea que, sense sortides, l'actual plantilla de vint-i-dos jugadors difícilment es modificarà.

Anar al contingut