Espanyol

L'Espanyol, amb gol d'RDT, guanya el primer partit de la temporada contra l'Alabès (1-0)

Un gol d'RDT de penal en el minut 53 contra l'Alabès permet a l'Espanyol guanyar el primer partit d'aquesta temporada. Els de Vicente Moreno han sabut patir per acabar sumant els tres punts davant del cuer de la Lliga

Keidi Bare i Nico Melamed han estat les dues novetats de l'onze de l'Espanyol per enfrontar-se al cuer, l'Alabès. Els de Vicente Moreno han donat dos avisos en els primers disset minuts. Dos avisos en forma de gol..., els dos d'RDT i que han acabat anul·lats. El primer, als dos minuts, Keidi Bare ha assistit el davanter madrileny, que ha rematat al fons de la xarxa. La revisió del VAR ha dictaminat que hi havia fora de joc d'Embarba a l'inici de la jugada. Als disset minuts, Morlanes ha penjat la pilota i RDT ha tornat a marcar... El davanter madrileny, però, estava en fora de joc.

La primera ocasió clara de l'Alabès ha arribat amb un xut centrat de Rioja que Diego López ha refusat. Quan l'àrbitre assistent ha aixecat l'electrònic amb un minut de temps afegit, s'han sentit xiulets d'un RCDE Stadium que no estava d'acord. Però just abans de marxar als vestidors, el conjunt visitant ha donat un ensurt als pericos. La millor ocasió que havien tingut fins aleshores, un xut de Joselu des de més enllà de la mitja lluna que ha allunyat amb una bona intervenció Diego López. El refús del porter l'ha enviat fora Martín Aguirregabiria.

L'Espanyol ha sortit a la segona part conscient que s'estava jugant i ja al 47 ha tingut una triple ocasió a la sortida d'un córner. Poc després, una rematada de Morlanes dins de l'àrea ha acabat amb Rubén Duarte tapant-la amb la mà i l'àrbitre assenyalant penal. A la tercera, RDT des del punt de penal, ha trobat el gol que sí ha pujat al marcador.

En el 90, Wu Lei ha tingut el gol de la tranquil·litat a les seves botes. El davanter xinès, en un mà a mà amb Pacheco ha xutat al cos del porter que li ha refusat l'acció. Els de Vicente Moreno han sabut patir fins al final, quan l'Alabès s'ha apropat a l'àrea perica amb una rematada alta de De la Fuente. L'Espanyol, al sisè partit, ha aconseguit la primera victòria de la temporada.