Espanyol

L'Espanyol busca davant el Ludogorets el pas als setzens de final de la Lliga Europa

Un triomf aquest vespre (21.00) contra l'equip búlgar asseguraria virtualment la classificació de l'equip blanc-i-blau per a la següent ronda de la Lliga Europa

Actualitzat

L'Espanyol es pot classificar avui (21.00) per als setzens de final de la Lliga Europa. Per aconseguir-ho, ha de guanyar aquesta nit el Ludogorets búlgar i esperar que el Ferencváros ensopegui. Pablo Machín farà força canvis pensant en el partit de Lliga de diumenge al camp de l'Atlètic de Madrid.

Però les rotacions no impliquen que l'Espanyol menystingui la competició europea. Al contrari, tant David López com Víctor Sánchez, que han passat aquests dies per la sala de premsa, insisteixen que ells feia temps que desitjaven competir a Europa amb l'Espanyol. "Nosaltres no parlem d'Europa com una distracció sinó com una il·lusió molt gran ja que feia temps que aquest equip no tenia l'oportunitat de jugar-hi", deia el de Rubí.  

Machín no pot comptar amb els lesionats Pablo Piatti i Jonathan Calleri ni amb el sancionat Javi López. I té previst donar entrada a jugadors com Iturraspe, Melendo, Campuzano o Vargas, que en l'últim partit de Lliga, contra el València, no van jugar o ho van fer sortint des de la banqueta.  

El Ludogorets, que va entrenar-se ahir a la tarda a l'estadi, estrena tècnic i recupera el seu golejador Christian Keseru, que es va perdre el partit de la primera volta.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut