Mariajo Pons, saludant l'afició en una imatge d'arxiu (@mariajo_pons/Samu Hernández)
Espanyol

L'Espanyol assegura que va acomiadar Mariajo Pons per motius esportius i no perquè estigués lesionada

Actualitzat

L'Espanyol ha fet un comunicat aquest dijous on assegura que va rescindir el contracte amb la portera Mariajo Pons "per motius estrictament esportius" contradient la versió de la jugadora que ha assegurat públicament que va ser acomiadada perquè tenia una lesió greu en un dit de la mà.

El club blanc-i-blau destaca en el seu escrit que va decidir resoldre el contracte de la jugadora el 6 de juliol quan tenia l'alta mèdica des del 18 de maig i que va ser "la mútua laboral i posteriorment l'organisme amb la màxima competència mèdica de Catalunya" qui va acreditar que estava amb condicions de poder jugar.

Pel que fa a la lesió que Mariajo Pons al·lega, l'Espanyol "entén que forma part d'un litigi que la jugadora manté amb organismes públics aliens al club" i assegura que està disposat a "emprendre accions legals" per mantenir el "bon nom del club i dels seus professionals sanitaris".

 

La futbolista, per la seva banda, ha dit públicament que la lesió que es va fer en un dit durant un entrenament al setembre del 2019 li ha deixat un 20% de mobilitat en una mà i que el club ha decidit acomiadar-la malgrat tenir un acord previ.

 

Anar al contingut