Rubi s'estrena en la Lliga a les regnes de l'Espanyol (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol arriba invicte a l'estrena de la Lliga a Balaídos després d'una pretemporada perfecta

L'Espanyol es presenta a la Lliga després d'haver guanyat els sis amistosos que ha disputat en pretemporada. Aquesta tarda a Balaídos comença la primera prova de foc

Actualitzat

Balaídos acull aquest dissabte (18.15) l'estrena en la lliga d'Antonio Mohamed i Joan Francesc Ferrer "Rubi", al capdavant del Celta de Vigo i de l'Espanyol respectivament, en un duel en què els gallecs intentaran dissipar els dubtes de la pretemporada davant d'un rival que ha guanyat els sis partits previs a la Lliga. 

L'objectiu del conjunt blanc-i-blau és trencar amb la ratxa negativa de 18 anys sense guanyar en un debut del campionat de Lliga com a visitant. Amb tot, el nou Espanyol de Rubi es presenta en la Lliga amb un onze molt definit i un futbol prou atractiu per permetre's somiar fer un bon paper en la competició aquesta temporada.

Rubi aterra a Balaídos amb l'única baixa per lesió de Sergio Sánchez. Han quedat també fora de la convocatòria per decisió tècnica Pipa, Naldo, Granero i Álvaro. I és que l'ambiciosa propuesta de Rubi ha permès recuperar l'alegria a un Espanyol que compta amb un canvi rellevant: l'arribada de Borja Iglesias per cobrir la baixa de Gerard Moreno, que se n'ha anat al Vila-real. Iglesias, autor de 23 gols amb el Saragossa a Segona Divisió, ha de ser el nou "killer" del conjunt blanc-i-blau, i de moment ha complert amb les expectatives amb una dupla ofensiva amb Leo Baptistao molt interessant.

Un Celta que també estrena tècnic

El nou Celta de Mohammad, que recupera l'uruguaià Maxi Gómez, arriba a la primera jornada després de sumar dues derrotes i tres empats. Antonio Mohamed està obsessionat a millorar el rendiment defensiu del seu Celta. L'argentí vol un bloc sòlid, construït des de la solidesa defensiva, però la realitat és que fins ara no ho ha aconseguit. El seu equip va encaixar set gols en els seus últims tres amistosos.

Maxi Gómez únicament ha completat dos entrenaments amb el grup a causa de l'esquinç de genoll que es va fer al Mundial de Rússia. Serà el seu primer partit a les ordres de Mohammad, ja que no ha jugat cap amistós durant la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut