Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol arriba a Anglaterra per fer el segon "stage" on disputarà quatre amistosos

L'Espanyol ja és a Anglaterra, on hi ha arribat aquest dijous per fer un segon "stage", després del de Peralada. En onze dies, l'equip d'Ernesto Valverde jugarà quatre partits, dos dels quals contra equips de la Premier League, el Derby County i el Bolton. El primer partit, però, serà dissabte contra el Glentoran, de la Primera Divisió irlandesa. Valverde té pensat fer moltes rotacions per posar a prova tots els seus homes.

Actualitzat

Els rivals dels blanc-i-blaus seran el Glentoran nord-irlandès i tres equips anglesos: el Coventry, de la First Division, i el Bolton i el Derby County, de la Premier League. Nova oportunitat, doncs, per al davanter Jonathan Soriano, davant la possibilitat que el club fitxi un davanter. A la convocatòria, destaca el jove porter català Kiko Casilla, del filial, que podria jugar per la lesió de Kameni.

Mentrestant, el director general del club, Pedro Tomás, presentava a Montjuïc un pressupost rècord per a aquesta temporada: 40 milions d'euros. Aquests diners situen l'Espanyol en el Top Ten dels clubs espanyols. Gràcies a la UEFA, l'Espanyol va acabar la temporada passada amb superàvit, cosa que no passava des de feia molts anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut